Japan Caipirinha Association®
"Caipirinha for Your Life! "
-巴西甘蔗酸酒为你的生活!-
カイピリーニャで人生をハッピーに♪

日本カイピリーニャ協会 ® 
-Watermelon Caipirinha-
Instead of lime, you can use any kinds of fruits for making Caipirinha, that’s the real pleasure of enjoying Caipirinha at home! Here’s a “Caipirinha with Watermelon” tonite, Let’s feel Summer in Advance!
夏の王様☆西瓜のカイピリーニャ
ライムがなくても、何でもあり合わせのフルーツで楽しめるのはカイピリーニャの醍醐味でもあります。Vamos!お家で簡単!家イピリーニャ♪
ライムの代わりにスイカを使ったカイピリーニャです。
-recipe-
1/16 cut of Watermelon スイカ一玉の16分の1カットぐらい
2〜3tsp Sugar グラニュー糖は2,3杯(お好みで)
50ml/2fl oz Cachaca  カシャサ(ピンガ)50ml
1cup of cube ice or crashed ice  氷1カップ
**********************************************************************
Crush down watermelon and sugar together with muddling stick,
専用マドゥラー(ごま擦り棒)で西瓜とお砂糖をよく揉みます。
Be aware not to smash the seeds of watermelon,if you care,take them.
種を潰さないようご注意を。予め取り除いていただいても結構です。
and add 1 cup of ice(cube/crashed as you like), and pour 50ml cachaca ,
そして氷を1カップ加え、カシャサを50ml注ぎます。
shake them with smile.
笑顔でシェーカーでシェイクして下さい。
Stir well and that’s it. よくかき混ぜて出来上がり☆
I thought it’s a better idea that you can decorate with choco chip instead of real seed of watermelon so that you can eat. Let’s give it a try next time☆
スイカの種は食べられませんので、代わりにチョコチップを使うのもアリではないでしょうか。
試してみましょう☆
*********************************************************************************
Close your eyes and just taste it, There you feel Brazil. 
目を閉じれば、そこはブラジル
  1. -Watermelon Caipirinha-

    Instead of lime, you can use any kinds of fruits for making Caipirinha, that’s the real pleasure of enjoying Caipirinha at home! Here’s a “Caipirinha with Watermelon” tonite, Let’s feel Summer in Advance!

    夏の王様☆西瓜のカイピリーニャ

    ライムがなくても、何でもあり合わせのフルーツで楽しめるのはカイピリーニャの醍醐味でもあります。Vamos!お家で簡単!家イピリーニャ♪

    ライムの代わりにスイカを使ったカイピリーニャです。

    -recipe-

    1/16 cut of Watermelon スイカ一玉の16分の1カットぐらい

    2〜3tsp Sugar グラニュー糖は2,3杯(お好みで)

    50ml/2fl oz Cachaca  カシャサ(ピンガ)50ml

    1cup of cube ice or crashed ice  氷1カップ

    **********************************************************************

    Crush down watermelon and sugar together with muddling stick,

    専用マドゥラー(ごま擦り棒)で西瓜とお砂糖をよく揉みます。

    Be aware not to smash the seeds of watermelon,if you care,take them.

    種を潰さないようご注意を。予め取り除いていただいても結構です。

    and add 1 cup of ice(cube/crashed as you like), and pour 50ml cachaca ,

    そして氷を1カップ加え、カシャサを50ml注ぎます。

    shake them with smile.

    笑顔でシェーカーでシェイクして下さい。

    Stir well and that’s it. よくかき混ぜて出来上がり☆

    I thought it’s a better idea that you can decorate with choco chip instead of real seed of watermelon so that you can eat. Let’s give it a try next time☆

    スイカの種は食べられませんので、代わりにチョコチップを使うのもアリではないでしょうか。

    試してみましょう☆

    *********************************************************************************

    Close your eyes and just taste it, There you feel Brazil. 

    目を閉じれば、そこはブラジル


  1. 7 notesTimestamp: Monday 2012/06/04 22:08:00caipirinhacachacapinga巴西ブラジルカイピリーニャ西瓜スイカbatidasummer cocktail
  1. angeja reblogged this from caipirinha-jp
  2. semprehaverarazao reblogged this from desfragmentei
  3. desfragmentei reblogged this from caipirinha-jp
  4. snuggled-up reblogged this from caipirinha-jp
  5. caipirinha-jp posted this